Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
In urmatoarele saptamani se vor face schimbari majore forumului. Nici un subiect nu va fi vizibil dar CHAT-ul va fi disponibil. De asemenea vrem sa anuntam revenirea FONDATORILOR. (*yaay*)

Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto?

Minato Namikaze
    Minato Namikaze

Numarul mesajelor : 1024
    Varsta : 27

Naruto Joc de Rol
    Viata:
    Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Left_bar_bleue500/500Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Empty_bar_bleue  (500/500)
    Chakra:
    Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Left_bar_bleue300/300Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Empty_bar_bleue  (300/300)
    Ryo:
    Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Left_bar_bleue20/900Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Empty_bar_bleue  (20/900)

Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Empty Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto?

Mesaj Scris de Minato Namikaze Mier Mar 16, 2011 3:52 am

Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Va rog sa argumentati raspunsul.
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Empty Re: Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto?

Mesaj Scris de Vizitato Mier Mar 16, 2011 1:20 pm

Mie 2 mi sau parut tari:
    - Sasuke vs Itachi (O lupta grea si interesanta)
    - Naruto vs Pain ( Mai multe chestii, aparitia lui Yondaime, puterea lui Naruto)
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? Empty Re: Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto?

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mar 18, 2011 5:50 am

Si mie Naruto vs Pain (,cand era in modul eremit mai ales cand la distrus pe unul dintre cei 6 pain dintr-o lovitura)
    si Sasuke vs Raikage (cand si-a trezit Sasuke Mangekyou Sharingan cand a folosit Amaterasu) Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? 846216 Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? 846216 Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? 846216 Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? 846216 Care vi s-a parut cea mai buna lupta din Naruto? 846216
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mar 18, 2011 2:59 pm

Mie Sasuke vs. Itachi! Brrr!
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mar 18, 2011 4:43 pm

Itachi vs Sasuke
    Team Hebi vs Raikage
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mar 18, 2011 6:25 pm

Kimimaro vs Gaara
    Sasuke vs Naruto

Mi-au placut pentru ca am trait o senzatie care te tine cu inima stransa!
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Mar Mar 29, 2011 3:04 pm

Naruto vs Pain, a folosit o forta foarte mare Naruto! Il facea si pe Nagato...
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Mar Mar 29, 2011 11:26 pm

Mie mi-a mai placut si Naruto vs. Sasuke!
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Dum Iun 26, 2011 11:56 pm

Astept batalia finala Naruto VS Sasuke. Va fi prapad...
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 18, 2011 4:15 am

Naruto vs Pain clar:D
    Si cea dintre Danzo si Sasuke Zambet Mare

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 9:22 pm