Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
In urmatoarele saptamani se vor face schimbari majore forumului. Nici un subiect nu va fi vizibil dar CHAT-ul va fi disponibil. De asemenea vrem sa anuntam revenirea FONDATORILOR. (*yaay*)

"Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK!

Minato Namikaze
    Minato Namikaze

Numarul mesajelor : 1024
    Varsta : 27

Naruto Joc de Rol
    Viata:
    "Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Left_bar_bleue500/500"Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Empty_bar_bleue  (500/500)
    Chakra:
    "Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Left_bar_bleue300/300"Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Empty_bar_bleue  (300/300)
    Ryo:
    "Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Left_bar_bleue20/900"Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Empty_bar_bleue  (20/900)

"Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Empty "Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK!

Mesaj Scris de Minato Namikaze Lun Mar 28, 2011 9:48 pm

Bine, ma calmez, incerc sa nu il injur pe looser-ul asta si incep sa spun... De cand a aparut Naruto l-am urat pe Sasuke si tupeul lui. El este egoist, arogant, enervant si idiot. Asta e el in realitate. In clasa mea mereu ziceau : "Whoaaai, Sasuke il bate pe Naruto!!!"

UN RAHAT!!!

Chiar si Nidaime credea ca Sasuke e "etern!!!" iar acum si-a schimbat parerea. Faza cu binele castiga mereu este reala si se poate aplica si in viata reala. Adevarat, cum e si in Naruto, daca ceea ce faci tu este bine, si nu este ura, dorinta de razbunare, atunci vei deschide calea catre noi puteri pe care nu le-ai mai vazut vreodata. Sasuke crede asa:
    "Ha-ha-ha!!! Eu sunt Sasuke Muchica!!! Sunt eternnn!!! Ha-ha, va urasc, muriti toti! Eu sunt cel mai puternic, Naruto, esti un muci! Fa-mi un totem de aur, si ochiul meu sa fie de diamant!". Daca nu ma credeti, va voi da si un video!

Sa il vedeti pana la final!
    Ufff, nasol, "dragul meu Ţuţuke". Ati vazut ce fata a facut... "Eu sunt etern! Ia uite la mine, am facut o gaura mai mare"... si la final... "Cum Doamne?! Lasa ca o sa ma razbun...". Multi cred ca el e calm, dar nu e. Sa fii incruntat si sa vorbesti cu sonorul la 5 nu inseamna a fi calm... Deci cei ce cred asta gresesc.

Am postat asta pentru ca mi-a ajuns pana la cap! Sper ca v-a placut, vreau comentarii! Nu am pus multe materiale deoarece nu am vrut sa fac o campanie din asta.
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

"Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Empty Re: "Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK!

Mesaj Scris de Vizitato Lun Mar 28, 2011 11:34 pm

Calmeaza-te, eu ziceam de Madara cu faza de etern da nu este, de sasuke nam zis asa ceva...
    Minato Namikaze
    Minato Namikaze

Numarul mesajelor : 1024
    Varsta : 27

Naruto Joc de Rol
    Viata:
    "Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Left_bar_bleue500/500"Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Empty_bar_bleue  (500/500)
    Chakra:
    "Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Left_bar_bleue300/300"Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Empty_bar_bleue  (300/300)
    Ryo:
    "Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Left_bar_bleue20/900"Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! Empty_bar_bleue  (20/900)

Mesaj Scris de Minato Namikaze Lun Mar 28, 2011 11:41 pm

SI adica nu ai avut wallpaper cu Sasuke si nu ti-a placut niciodata... Stai tu calm ca stiu despre ce vorbesc :J:
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Mar Mar 29, 2011 2:59 pm

Sasuke e un mare arogant! Naruto a lovit mai tare, deaia curgea atat de putina apa, pentru ca el a facut o gaura giganta si a curs toata apa din cilindru partea ailalta! "Dragul meu Sasuke" -> YUUUCCCKK! 121598

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 2:04 am