Scuzati cred ca am cam facut cateva greseli de gramatica engleza :M: eram mai micuta cand am facut AMV-ul si scuzati ca e asa de lung nu cred ca v-a avea cineva rabdarea sa se uite la el....
Jiarya's Life (Viata lui Jiraya) AMV facut de mine
Vizitato- Vizitator
Scuzati cred ca am cam facut cateva greseli de gramatica engleza :M: eram mai micuta cand am facut AMV-ul si scuzati ca e asa de lung nu cred ca v-a avea cineva rabdarea sa se uite la el....
Minato Namikaze- Numarul mesajelor : 1024
Varsta : 27
Naruto Joc de Rol
Viata:
(500/500)
Chakra:
(300/300)
Ryo:
(20/900)
Pai, nu e AMV, este din episoadele Naruto: "Tales of a Utterly Gutsy Ninja"... Scrie ca a fost inchis fiindca continea lucruri de la TV Tokyo
Vizitato- Vizitator
Deci tu nu il poti vedea?
Ciudat ca eu pot face asta :
Dar oricum nu era cine stie ce...
Ciudat ca eu pot face asta :
Dar oricum nu era cine stie ce...
Naruto Joc de Rol
Viata:
(500/500)
Chakra:
(300/300)
Ryo:
(20/900)
Acum chiar m-ai facut curios. Imi dai link-ul de pe youtube al video-ului?
Vizitato- Vizitator
Da, desigur https://www.youtube.com/watch?v=tBzW4PowDS4
Dar auzi... sti, eu locuiesc in Franta si poate in Franta nu are restrictie ca de exemplu am o prietena in Canada si ei cand i-am trimis Videoul a spus exact acelasi lucru ca si la tine... desi, daca stau bine sa ma gandesc, cand eram in Romania imi mergea... Oricum ciudata chestie
Dar auzi... sti, eu locuiesc in Franta si poate in Franta nu are restrictie ca de exemplu am o prietena in Canada si ei cand i-am trimis Videoul a spus exact acelasi lucru ca si la tine... desi, daca stau bine sa ma gandesc, cand eram in Romania imi mergea... Oricum ciudata chestie
Naruto Joc de Rol
Viata:
(500/500)
Chakra:
(300/300)
Ryo:
(20/900)
... Pai, urat ca nu se vede... Si... Stai in Franta Nu stiam
Vizitato- Vizitator
Pai da... locuiesc in Franta... este frumoasa, dar oamenii sunt ciudati rau de tot
Naruto Joc de Rol
Viata:
(500/500)
Chakra:
(300/300)
Ryo:
(20/900)
Mai bine in Franta decat in chestia asta numita Romania... Ma rog, sa nu ne abatem de la subiect. Voi lasa topicul deschis, poate altii vor vedea videoclipul!