Era o zi superba afara, soarele stralucea foarte tare, o zi superba pentru deschiderea scolii. Mergeam in drum spre scoala cand pe un deal vad o fata stand. Fata statea nemiscata si privea spre scoala ca si cum ar visa cu ochii deschisi. Deodata ea spune :
- Nu vreau sa termin niciodata scoala, o iubesc asa de mult, nu vreau sa se schimbe nici acest loc deoarece este foarte frumos.
Eu nu prea am bagat de seama cele spuse si am continuat sa merg pana cand ea a deschis inca odata gura zicand :
- Tu iubesti aceasta scoala ?
Eu ai raspund :
- Nu, este foarte plictisitoare si debea astept sa scap de ea.
Dupa ce am spus acele cuvinte mi-am continuat drumul si am ajuns la scoala.
Orele incepeau, eu ca de obicei visam cu ochii pe geam in timp ce profesorul spunea chestii inutile.
In pauza de masa ma uit pe geam si vad acea fata stand singura afara si mancand. Ma duc la ea si o intreb.
-Buna, de ce stai singura sa mananci si nu te duci cu ceilalti colegi ?
-E cam jenant insa eu am ramas repetenta un an din cauza problemelor de sanatate si acum toti au absolvit liceul si nu mai am nici un prieten. ( Fata )
-In cazul acesta eu voi fi primul prieten al tau, numele meu este Keito ! spuse baiatul cu un zambet imens.
-Eu sunt Arisawa, imi pare bine sa te cunosc.
Am stat si am mancat dupa care aman doi ne-am dus la clasele noastre. Dupa scoala ne-am intalnit la poarta scoli si am rugat-o sa o acompaniez pana la ea acasa.
Casa Arisawe-i
Intru in casa si cand colo era o micuta brutarie inauntru.
O femeie care parea destul de tanara imi zice :
-Porti aceeasi uniforma ca Arisawa, esti de la liceu cu ea ? Daca da te rog ia niste gogosi din partea casei.
Am luat o gogoasa si era tare ca piatra si ai zic :
- Aceste gogosi sunt prea tari ca sa le poti manca, ele trebuie sa fie mai moi si pufose.
- Deci .. gogosile mele....gogosile mele ... nu sunt bune .. ( Iese afara plangand ).
- Tu ai facut-o sa planga ? ( zise sotul ei )
- I-am zis doar adevarul ..
- Cu femeile trebuie sa fi mai delicat si nu asa insensibil ....
El ia gogosile in gura si iese strigand :
- Te iubesc Sanae ( numele mamei )
Momentan doar atata, poave voi veni cu idei mai multe diseara, inspiratie Clannad.
- Nu vreau sa termin niciodata scoala, o iubesc asa de mult, nu vreau sa se schimbe nici acest loc deoarece este foarte frumos.
Eu nu prea am bagat de seama cele spuse si am continuat sa merg pana cand ea a deschis inca odata gura zicand :
- Tu iubesti aceasta scoala ?
Eu ai raspund :
- Nu, este foarte plictisitoare si debea astept sa scap de ea.
Dupa ce am spus acele cuvinte mi-am continuat drumul si am ajuns la scoala.
Orele incepeau, eu ca de obicei visam cu ochii pe geam in timp ce profesorul spunea chestii inutile.
In pauza de masa ma uit pe geam si vad acea fata stand singura afara si mancand. Ma duc la ea si o intreb.
-Buna, de ce stai singura sa mananci si nu te duci cu ceilalti colegi ?
-E cam jenant insa eu am ramas repetenta un an din cauza problemelor de sanatate si acum toti au absolvit liceul si nu mai am nici un prieten. ( Fata )
-In cazul acesta eu voi fi primul prieten al tau, numele meu este Keito ! spuse baiatul cu un zambet imens.
-Eu sunt Arisawa, imi pare bine sa te cunosc.
Am stat si am mancat dupa care aman doi ne-am dus la clasele noastre. Dupa scoala ne-am intalnit la poarta scoli si am rugat-o sa o acompaniez pana la ea acasa.
Casa Arisawe-i
Intru in casa si cand colo era o micuta brutarie inauntru.
O femeie care parea destul de tanara imi zice :
-Porti aceeasi uniforma ca Arisawa, esti de la liceu cu ea ? Daca da te rog ia niste gogosi din partea casei.
Am luat o gogoasa si era tare ca piatra si ai zic :
- Aceste gogosi sunt prea tari ca sa le poti manca, ele trebuie sa fie mai moi si pufose.
- Deci .. gogosile mele....gogosile mele ... nu sunt bune .. ( Iese afara plangand ).
- Tu ai facut-o sa planga ? ( zise sotul ei )
- I-am zis doar adevarul ..
- Cu femeile trebuie sa fi mai delicat si nu asa insensibil ....
El ia gogosile in gura si iese strigand :
- Te iubesc Sanae ( numele mamei )
Momentan doar atata, poave voi veni cu idei mai multe diseara, inspiratie Clannad.
Ultima editare efectuata de catre Pain in Sam Mar 19, 2011 1:30 am, editata de 1 ori