Intr-o zi frumoasa de vara Gaara al Nisipului impreuna cu Kankuro si Maestrul lor Niki-senesi primesc o misiune grea ! de gradul b , Misiunea Consta in : Trebuie sa mearga la podul Gaymaro si sai opreasca pe cei din satul ploi sa atace sa le fure resursele .
Gaara : Uitatii ca vin
Sensei: Am remarcat
Kankuro: Ce Facem ,Sensei care e planul
Sensei:Poi fiti atenti , Gaara te duci prin padure si te duci imediat in spatele lor ,si tu Kankuro cu marionetele tale i vei ademeni spre acceasa prapastie ,ei vor incerca sa atace marionetele o sa mearga dupa ele , iar gaara tu de la spate cu nisipul ii impingi spre prapastie , iar eu voi lovi cu putere zidul prapastiei si bolovani vor cadea peste ei ,iar tu gaara vei folosi nisipul sai acoperi , ATI INTELES
Gaara si Kankuro : DA DOMNULE
Niki-sensei : Ok la treaba
Gaara : Uitatii ca vin
Sensei: Am remarcat
Kankuro: Ce Facem ,Sensei care e planul
Sensei:Poi fiti atenti , Gaara te duci prin padure si te duci imediat in spatele lor ,si tu Kankuro cu marionetele tale i vei ademeni spre acceasa prapastie ,ei vor incerca sa atace marionetele o sa mearga dupa ele , iar gaara tu de la spate cu nisipul ii impingi spre prapastie , iar eu voi lovi cu putere zidul prapastiei si bolovani vor cadea peste ei ,iar tu gaara vei folosi nisipul sai acoperi , ATI INTELES
Gaara si Kankuro : DA DOMNULE
Niki-sensei : Ok la treaba