Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
In urmatoarele saptamani se vor face schimbari majore forumului. Nici un subiect nu va fi vizibil dar CHAT-ul va fi disponibil. De asemenea vrem sa anuntam revenirea FONDATORILOR. (*yaay*)

Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune

Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  Empty Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mar 18, 2011 5:47 am

Intr-o zi frumoasa de vara Gaara al Nisipului impreuna cu Kankuro si Maestrul lor Niki-senesi primesc o misiune grea ! de gradul b , Misiunea Consta in : Trebuie sa mearga la podul Gaymaro si sai opreasca pe cei din satul ploi sa atace sa le fure resursele .
    Gaara : Uitatii ca vin
    Sensei: Am remarcat
    Kankuro: Ce Facem ,Sensei care e planul
    Sensei:Poi fiti atenti , Gaara te duci prin padure si te duci imediat in spatele lor ,si tu Kankuro cu marionetele tale i vei ademeni spre acceasa prapastie ,ei vor incerca sa atace marionetele o sa mearga dupa ele , iar gaara tu de la spate cu nisipul ii impingi spre prapastie , iar eu voi lovi cu putere zidul prapastiei si bolovani vor cadea peste ei ,iar tu gaara vei folosi nisipul sai acoperi , ATI INTELES
    Gaara si Kankuro : DA DOMNULE
    Niki-sensei : Ok la treaba
    Minato Namikaze
    Minato Namikaze

Numarul mesajelor : 1024
    Varsta : 27

Naruto Joc de Rol
    Viata:
    Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  Left_bar_bleue500/500Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  Empty_bar_bleue  (500/500)
    Chakra:
    Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  Left_bar_bleue300/300Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  Empty_bar_bleue  (300/300)
    Ryo:
    Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  Left_bar_bleue20/900Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  Empty_bar_bleue  (20/900)

Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  Empty Re: Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune

Mesaj Scris de Minato Namikaze Vin Mar 18, 2011 4:42 pm

Stii ca trebuie sa lasi spatiu dupa ce ai pus semnele de punctuatie... Si ca dupa semnele "!", "?", "." se scrie cu litera mare la inceput... Fi mai atent.. In rest...

Titlul
    - Este simplu, gresita ortografia la el;
    Descriere - Foarte slaba, intr-un fan fic. trebuie mai multa descriere si cel mult doua randuri de dialog;
    Dialog - Chiar prea mult. Oamenilor le-ar place sa vada ce simte fiecare nu ce vorbesc, vorbele nu spun totul;
    Inceput, Cuprins si Incheiere - Sincer Inceputul e slab tare "intr-o zi frumoasa de vara"... Nu cred ca mai esti in clasa a II-a sa faci povesti cu acest inceput; Cuprinsul e plin cu dialoguri, nici nu imi dau seama cand, cu cine vorbeste; Incheierea e lafel de slab, doua liniute de dialog... Asta nu prea e incheiere;
    Ortografie - Aproape tot e gresit... Uita-te ce am scris prima oara cel mai sus in postul meu...
    Lungimea - Este scurt, foarte scurt...
    Actiunea - Prea grabita, daca le-ai citi oamenilor asta probabil ar intelege ca peste ei ar cadea pietrele...

Cam atat. E primul tau fan fic. aici si de asta te voi critica dur. Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  846216
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune  Empty Re: Gaara Kankuro si Niki-sensei in misiune

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mar 18, 2011 6:22 pm

E o idee bine gandita. Te-ai mai putea inspira ca sa iasa un fan-fiction foarte bun. In concluzie... Mai trebuie muncit...

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 12:58 am