Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
In urmatoarele saptamani se vor face schimbari majore forumului. Nici un subiect nu va fi vizibil dar CHAT-ul va fi disponibil. De asemenea vrem sa anuntam revenirea FONDATORILOR. (*yaay*)

Salutare tuturor :) sper ca sarbatorile ce urmeaza sa fie intr-un ceas bun pentru toti!:D

Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Salutare tuturor :) sper ca sarbatorile ce urmeaza sa fie intr-un ceas bun pentru toti!:D Empty Salutare tuturor :) sper ca sarbatorile ce urmeaza sa fie intr-un ceas bun pentru toti!:D

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 18, 2011 4:31 am

Numele Complet:Tibanescu Marius Bogdan
    Varsta*: 14
    Caracterul preferat din Naruto*: Uciha Sasuke
    Jutsu-ul preferat*:Chidori
    Cum ati aflat de forum?*:Internet eram in cautare de activitati in legatura cu Naruto Fa co ochiul
    Alte date:Pai imi place ff mult sa ma uit la Naruto(si anime si manga urmaresc) si abia astept sa va cunosc pe toti!Zambet Mare
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Salutare tuturor :) sper ca sarbatorile ce urmeaza sa fie intr-un ceas bun pentru toti!:D Empty Re: Salutare tuturor :) sper ca sarbatorile ce urmeaza sa fie intr-un ceas bun pentru toti!:D

Mesaj Scris de Vizitato Sam Noi 19, 2011 3:57 am

Buna, eu ma numesc Irina. Ma bucur ca ai dat peste acest forum, iti voi garanta ca te vei intlege bine cu toti si ca iti vei face multi prieteni! Spor la postat! Zambet Mare
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Salutare tuturor :) sper ca sarbatorile ce urmeaza sa fie intr-un ceas bun pentru toti!:D Empty Re: Salutare tuturor :) sper ca sarbatorile ce urmeaza sa fie intr-un ceas bun pentru toti!:D

Mesaj Scris de Vizitato Sam Noi 19, 2011 9:01 pm

Ma numesc Patru Razvan Florin, am 11 ani, imi place de Naruto si imi place Rasengan

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 4:03 pm