Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
In urmatoarele saptamani se vor face schimbari majore forumului. Nici un subiect nu va fi vizibil dar CHAT-ul va fi disponibil. De asemenea vrem sa anuntam revenirea FONDATORILOR. (*yaay*)

Tobi=Madara=Obito????

Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Tobi=Madara=Obito???? Empty Tobi=Madara=Obito????

Mesaj Scris de Vizitato Sam Iun 25, 2011 9:48 pm

Multa lume spune ca Tobi ar fi defapt Obito deoarace:
    -numele lor se aseamana in japoneza
    -au parul la fel
    -ochiul acoperit cu masca a lui tobi se presupune a fi ochiul care ar fi acum la kakashi deoarece in episodul Kakashi Gaiden din Shippuden Obito era aproape pe moarte , o jumatate din el fiind strivita de un bolovan ii daruieste lui kakashi un sharingan.Aceasta teorie ar fi posibila deoarece kakashi poate folosi o tehnica pe nume Kamui una speciala de cand si-a trezit Mangekyō Sharingan , la fel ca tehnica de teleportare a lui tobi dar aceasta e muylt mai avansata deoarece obito e un uchiha.
    -in manga si in anime , zetsu , probabil cel mai devotat subordonat a lui tobi , nu ia spus niciodata pe nume adica madara doar tobi ceea ce inseama ca este ceva ciudat iar zetsu ar stii adevarul.Eu cred ca zetsu l-a salvat pe obito si acesta se da drept tobi acum ca sa nu-si dezvaluie identitatea.
    -o alta teorie ar fi ca madara , nu ar fi putut sa-si termine la timp planul ochiul lunii si ca sa traiasca vesnic i-a luat corpul lui obito si s-a reincarnat in el cum facea orochimaru.eu cred ca madara l-ar fi ales pe obito deoarece acesta era un uchiha si ca sa nu omoare pe cineva din uchiha si sa se afle de planurile lui la ales pe el.
    -eu sustin ca tobi este obito cu spiritul lui madara deoarece acesta avea un temperament la debutul lui in anime cum numai obito avea.Sper ca stiti cum se prostea.
    -iar la final am cea mai puternica dovada , daca veti intelege ce spun va veti da imediat seama de adevar.In manga kabuto sub numele nou de kabuchimaru ii cere lui tobi sa se alieze pt a putea invinge fortele aliate.Acesta ii spune ca are o putere de a reinvia mortii si ii invie pe toti membrii akatuski.Tobi refuza iar kabuto mai invie pe cineva dar nici in manga nu ii se vede fata la persoana aceea iar tobi zice cum de ai aflat iar kabuto zice stai linistit nu voi zice la nimeni deci eu cred ca ala era corpul lui madara iar kabuto sia dat seama ca tobi nu e madara.Dar tobi stie totul despre madara deci parerea mea finala tobi=obito cu spiritul lui madara.
    O dovada ce m-a socat a fost ca tobi cand se bate cu konan pentru rinneganul lui nagato foloseste izanagi pntru a se salva iar noi cu totii stim ca nimeni nu poate foloso izanagi daca nare si adn de uchiha si de senju cum avea danzo.Deci tobi a povestit la sasuke ca a furat putin din adn-ul primului hokage cand s-au batut.Aceasta dovada spune ca madara n-ar fi obito pt ca navea cum sa pastreza si adn-ul de senju.Voi ce credeti????
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Tobi=Madara=Obito???? Empty Re: Tobi=Madara=Obito????

Mesaj Scris de Vizitato Mier Noi 30, 2011 3:58 am

Buna ipoteza s-ar putea sa fie adevarat.

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 5:31 pm