Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
In urmatoarele saptamani se vor face schimbari majore forumului. Nici un subiect nu va fi vizibil dar CHAT-ul va fi disponibil. De asemenea vrem sa anuntam revenirea FONDATORILOR. (*yaay*)

Chakra Insuficienta..

Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Chakra Insuficienta.. Empty Chakra Insuficienta..

Mesaj Scris de Vizitato Joi Apr 14, 2011 3:39 am

Chakra este cam putina..si viata la fel..Sugerez o schimbare a valorilor chakre`i si vietii! Valorile sa fie alese de admini .Astept PRO /Contra !
    Minato Namikaze
    Minato Namikaze

Numarul mesajelor : 1024
    Varsta : 27

Naruto Joc de Rol
    Viata:
    Chakra Insuficienta.. Left_bar_bleue500/500Chakra Insuficienta.. Empty_bar_bleue  (500/500)
    Chakra:
    Chakra Insuficienta.. Left_bar_bleue300/300Chakra Insuficienta.. Empty_bar_bleue  (300/300)
    Ryo:
    Chakra Insuficienta.. Left_bar_bleue20/900Chakra Insuficienta.. Empty_bar_bleue  (20/900)

Chakra Insuficienta.. Empty Re: Chakra Insuficienta..

Mesaj Scris de Minato Namikaze Joi Apr 14, 2011 7:09 pm

PR la viata, contra la chakra...Cred ca vom scoate chakra, e doar o bataie de cap...
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Joi Apr 14, 2011 11:18 pm

Eu din contra,zic sa o maresti este o bataie de cap reala,ca si in anime se folsoeste chakra pentru jutsuri.Care ar mai fi farmecul jutsurilor ?!Doar mariti bara de chakra in valori mai mare ..Ceva de genu 10.000 viata..5-6.000 chakra.Iar valorile sa difere in functie de rank .Pentrau ca e logic ca nu Academy student moare de un Rasengan in combinatie cu Fuuton .Dar un Hokage ii rezista mai bine.De aceea dau sugestie pentru modificarea valorilor si in functie de rank.
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Vin Apr 15, 2011 12:48 pm

Nu vrei chakra 90000000? Contra chakra si pro viata.
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Dum Noi 20, 2011 12:11 am

mai bn asa

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 4:09 pm